Trabajamos contigo para ayudarte a conseguir un empleo

INFORMACIONS

El blog ha de ser un lloc on poder entrar i assabentar-se de les coses que es fan a la nostra ONG T'acompanyem i  de les activitats que es programen Ha de ser un lloc on poder deixar també la nostra opinió, aportar les nostres vivències i idees. Ha de tenir vida i això dependrà de tots els que estem en aquest projecte.
Per això, sempre que hi hagi alguna cosa interessant a comunicar, serà aquest un mitjà  per a fer-ho.
Abans de passar a donar unes informacions que poden ser útils; recordar que està programat per aquest proper dimecres dia 26 de febrer:
 
            * Es farà una sessió que tractarà sobre la comunicació, entrevistes i simulacres d'entrevista utilitzant internet. Aquesta sessió la farà un voluntari, Josep Mª Salas (advocat i professor de FOL).
 
 
* També aquest mateix dimecres vindrà l’Eva de CIEF per a parlar d'un curs gratuït per a aturats sobre “Comptabilitat Bàsica”
Informacions:
 
Què fer en cas de desnonament ("deshaucio"): Hi ha un número de telèfon on es pot trucar. Ens poden informar i ajudar en què hem de fer per a evitar que es produeixi el desnonament. El telèfon és: 932287200
 
 
 
 
* Isidre va parlar amb un senyor que té una tapisseria i que vol jubilar-se. En un principi no s'havia plantejat el fet de tenir un aprenent, però sembla ser que ha canviat d'opinió. Cal seguir parlant.
 
 
 
* El dilluns 17 de febrer, Isidre va parlar amb la Fundació ARED. L'objectiu d'aquesta fundació és promoure l'accés a la vida ciutadana de persones en risc d'exclusió social, fomentant la seva autonomia mitjançant processos de formació i acompanyament integral. Treballen en coordinació amb altres entitats amb l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre aquesta realitat.
Aquesta fundació té una Empresa d'Inserció que promou la incorporació al mercat laboral de persones amb dificultats especials per a accedir-hi.
 
 
         
 
* El dimarts 18 de febrer es va fer una entrevista a Radio Ateneu del Clot              http://www.ivoox.com/per-determinar-s02e11-audios-mp3_rf_2845939_1.html
 
 
* El dimecres 19 de febrer, la nostra ONG va sortir en el programa de TV2 “AQUÍ HAY TRABAJO”. L'enllaç és:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aquest mateix dia es va fer un taller de Risoterâpia al Raval; col·laborant amb altra fundació: Fundació Mambre.
 
 
 
* El dijous 20 de febrer, va haver una reunió amb Alonso & Co. La teva imatge. La teva oportunitat. És un projecte que neix per a ajudar a totes aquelles persones en risc d'exclusió social i laboral que necessiten transmetre una imatge adequada a l'hora d'afrontar una entrevista de treball, amb l'objectiu que sigui percebuda per l'entrevistador com la persona que pot representar una empresa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
* El divendres 21 de febrer, Isidre i Miquel es van reunir amb Jaume Collboni (portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista), candidat a les primàries per a l'alcaldia de Barcelona.
 
 
Curs de Monitor de Lleure:
Curs gratuït.
La part teòrica es farà durant 10 dissabtes: 
de 9 a 14 i de 15 a 20 hores.
Després d'aquesta part teòrica s'hauran de fer 120 hores de pràctiques per a obtenir la titulació oficial de la Generalitat de Catalunya.
Això és tot de moment, per a qualsevol dubte podeu dirigir-vos al correu de l'ONG:
                       tacompanyem@gmail.com
Podeu també deixar la vostra opinió, idees i tot allò que creieu que pot ser interessant en el mateix blog.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.