Trabajamos contigo para ayudarte a conseguir un empleo

INAUGURACIÓ DE LA SEU DE T'ACOMPANYEM

El dia 30 de Gener va ser un dia important per a la nostra ONG T'acompanyem. Vam poder inaugurar la nostra seu per a poder així centralitzar totes les nostres activitats i alhora saber que per fi tenim un lloc on trobar-nos per a compartir, per ajudar-nos, per a donar-nos ànim, per a poder-nos informar i formar-nos, per a organitzar-nos... 
 
És important que ara valorem el que aquest fet suposa. Tenim seu i cal aprofitar-la al màxim. Això voldrà dir que no solament serà un lloc de trobada,sinó un lloc d'on surtin les idees i i l'empenta necessària per a lluitar pel nostre objectiu final que és trobar feina.
 
A l'acte d'inauguració van assistir-hi 60 persones, entre les quals podem destacar: el director general de Acció Cívica i Benestar Social, Sr. Ramon Terrassa i la cap de comunicació, Susagna Caseras; el regidor del districte Eduard Freixedes,  la Fundació Integra,Centre de Formació CIEF, Associacions de Veïns de diferents barris i Associació d’Aturats,Voluntaris i amics.
 
En primer lloc va a intervenir el Coordinador del Projecte,Isidre Gutiérrez de Tena i després David Fernandez, un noi que estava a l’atur i va a explicar la seva experiència viscuda en T’Acompanyem i, per últim, com a cloenda, el director generalSr. Ramon Terrassa ens va donar tot el seu recolçament.
 
Les paraules que va pronunciar l'Isidre van estar carregades de molta emoció i van contagiar als altres que també van parlar;i és lògic que així fos, ja que Isidre és el motor d'aquesta ONG per la qual han passat més de 600 persones des de l'any 2009. Qui ho ha viscut en primera persona i des dels seus inicis ha estat l'Isidre; i hauríem de deixar-nos arrossegar pel seu ànim i per la seva il.lusió.
Entre tots hem de donar sentit a aquesta lluita que és de tots. Sentir-se acompanyat, sentir que no estàs sol, que podem formar un equip... ens ha de donar força per a seguir endavant i no caure en el desànim. El camí no és fàcil, ningú regala res, però entre tots aconseguirem arribar a la meta: TREBALLAR. Això sí, cal implicar-se i no solament de paraula; sinó amb fets.
 
Entre les paraules amb les quals va obrir l'acte l'Isidre podem fer una petita cita:
"T'acompanyem " ens ha servit per posar en comú experiències de persones que, un bon dia, van saber que ja no havien d'acudir al seu lloc de treball i la vida, per a elles, va donar un tomb considerable . Els rebuts del gas, de la llum, de l'aigua; les visites al mercat i als supermercats es convertien en una muntanya que amb prou feines podia salvar-se."
 
Després dels discursos va venir la petita festa de celebració, perquè evidentment estàvem de festa. Uns moments de parlar, de fer comentaris en grup, de menjar i beure i fer els brindis per al bon èxit del projecte de tots. Els principals protagonistes sou vosaltres que busqueu feina; però la resta de gent que també hi som: voluntaris, institucions, entitats i altres que puguin col.laborar... també volem participar amb el nostre gra de sorra per fer-vos veure que no esteu sols, que som com una família o un equip; com més us agradi.
 
Inici de l'acte
Assistents a la inauguració
Representants de T'acompanyem
La festa
                                                    Núria Mas, Ramon Terrassa i Isidre
 

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.