Trabajamos contigo para ayudarte a conseguir un empleo

ESPAI EMPRÈN: ARA TU!

 
Dimecres passat, dia 5 de març, la nostra companya i voluntària Mati va assistir a les jornades informatives de : Espai Emprèn. Ella ens ha fet un resum de com va anar tot i el que faig es inclorte'l al blog per a que us podeu informar. He volgut deixar-lo tal com ella ens el va enviar; fent alguna petita modificació i aportació a l'hora de posar-lo al blog i agrair-li la seva feina ben feta.
 
Hola a tothom!
Com alguns ja sabeu he anat a les jornades de les quals en Miquel ens va proporcionar la informació. 
Han començat puntualment, a les 10 de matí, i han acabat a les 12 hores; després d'un torn de paraula, tal com estava previst.
La Sessió s'ha desenvolupat en dues parts. 
La Presentació ha anat a càrrec de Doriana Bagnoli, en absència de Montserrat Moré, directora general de la Fundació Prevent.
Tot seguit ha parlat Juan Bautista Longay Rey, Cap del Servei d'Emprenedoria de la Generalitat. 
Aquest últim ha fet èmfasi en la tasca d'integrar i aliniar sectors, serveis i recursos. Impulsar la creació d'empreses per a facilitar la creació de nous llocs de treball, i facilitar l'assessorament, a partir de la xarxa Catalunya Emprèn. 
 
Ha parlat de la importància de l'activació del consum per tal de garantir el creixement de l'empresa i el seu futur així com del creixement dels cyber negocis. 
El  tarannà del seu servei passa per oferir una segona oportunitat, diferenciant d'aquesta manera la nostra cultura dels països anglo-saxons, que són els que han influenciat en la penalització personal de l'individu. 
També s'hauria de facilitar el traspàs de negocis, estalviant anàlisi de viabilitat. 
Pel que fa a la resta de ponents, Ramon Francolí, Gerent de la Fundació Servei Solidari, ha presentat la seva fundació tot dient que l'èxit sovint rau en el procés del projecte que es desenvolupa, per la qual cosa es bàsic dotar al treballador d'eines i recursos orientatius. 
La segona part de la jornada ha anat a càrrec d'Imma Martí, de la Fundació Servei Solidari, i de Lupe Lorenzale, de la Fundació Prevent. Ha tancat el tema José Antonio del Castillo, Voluntari de l'Espai Emprèn.
 
Han presentat la unió de les dues Fundacions a partir del compromís social del voluntariat, d'una avaluació continua, de la visualització de la diversitat de l'acció emprenedora com a possibilitat d'inserció socio-laboral. 
Tots han recalcat la importància de la formació continua.
No m'estenc més, la veritat és que ha estat molt interessant. Han quedat en enviar-nos el dossier complert de les xerrades amb informacions diverses. En acabar, com que s'havia d'omplir una enquesta del nostre parer sobre el que s'havia exposat, m'he adreçat a la senyora que les recollia, que m'ha donat la seva targeta i s'ha ofert per a venir al nostre local a fer-nos una xerrada. Si estem interessats en continuar aquesta relació, només cal trucar-la i amb molt de gust vindria.
Salut per a tothom! 
Mati

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.